3D karbon fólia

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Ezüst 3D karbon fólia
  Ezüst 3D karbonfólia Ez a minden tekintetben tökéletes, légcsatornás karbon fólia az igazi szénszálas elemekhez hasonlóan veri vissza a fényt. Hő hatására nyújtható, lényegében minden felületre ragasztható (öntapadós) és masszívan ellenáll a különféle oldószerekkel szemben.   ..
  2,950 Ft
 • 3M fekete karbon fólia
  3M fekete karbonfólia Méret: 30 cm x 20 cm (Nagyobb méretben csak külön rendelésre. Az árakról érdelődj elérhetőségeinken.) A 3M világcég termékeit valószínűleg senkinek sem kell külön bemutatni. A fólia légbuborék mentesen felragasztható, nagyon könnyű bánni vele és igazán ellenálló ..
  1,790 Ft
 • Fehér 3D karbon fólia
  Fehér 3D karbon fólia A fehér szín egészen extravagáns külsőt eredményez, mindemellett a letisztultságot sugallja. A fehér 3D karbon fóliát könnyű felhelyezni, de a későbbi tisztítás is egyszerű feladat lesz, élénk színe ellenére nehezen koszolódik. Ajánljuk például laptopok, info..
  2,950 Ft
 • Fekete 3D karbon fólia
  Fekete 3D karbon fólia Ez a speciális 3D-s, légcsatornás karbonfólia nem csupán szép és tartós, de bonyolultabb formájú felületekre is tökéletesen felhelyezhető. Stílusos választás, legyen szó autókról, vagy bármilyen eszközről, amit szeretnél alaposan és látványosan redesign-olni!  Va..
  2,950 Ft
  4 véleményen alapján.
 • Olcsó karbon fólia (1 m)
  Olcsó karbon fólia fekete színben (3290 Ft/folyóméter) Nem szeretnéd értékes karbon fóliákon gyakorolni a méretre vágást és a felragasztást, ellenben egyelőre nem igazán megy a dolog? Rendelj az olcsó kategóriás karbon fóliánkból... egyszer. Ha bejött, akkor még egyszer... Ha profivá válsz, a..
  3,290 Ft
 • Piros karbon fólia
  Piros karbon fólia A hőre könnyedén nyújtható, hajlékony karbon fólia leglényegesebb tulajdonsága amellett, hogy szinte bármilyen bonyolult felületre felragasztható, hogy hihetetlenül szép. Nekünk itt a Karbon-folia.hu-nál valahogy mindig az a bizonyos olasz versenyautó márka jut eszünkbe róla..
  2,450 Ft
 • Prémium 3D karbon fólia
  Prémium 3D karbon fólia Prémium karbon fóliánk mind a felület minőségének, mind az anyag élettartamának tekintetében kiemelkedő modell. Elsősorban "közelről nézendő felületekre" mint például laptop, elektronikai eszközök, egyéb beltéri eszközök, autók karosszériájához, illetve minden..
  3,450 Ft