Karbon fólia

A karbon fólia egy 120 - 180 mikron vastagságú, karbon mintázatú öntapadó fólia, amivel új dizájnt adhatsz szinte bármilyen felületnek. Felragasztás után eszközöd úgy fog kinézni mintha valódi karbonszövetből készült volna. Ragasztórétegében légcsatornákat láthatsz, melyek megkönnyítik a fólia felrakása közben beszoruló légbuborékok eltávolítását.  A karbon fóliák hő hatására képlékenyek, nyújthatóak, így különböző bonyolultságú felületekre is ragaszthatóak. Nem csak feketében, hanem számos népszerű színben is rendelheted. Válaszd tetszőleges méretekben - ezüst, kék, piros, fehér és más elérhető színekben igényednek megfelelően. A fóliák közötti eltéréseket, sajátosságokat a termékleírásokban megtalálod.

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Ezüst 3D karbon fólia
  Ezüst 3D karbonfólia Ez a minden tekintetben tökéletes, légcsatornás karbon fólia az igazi szénszálas elemekhez hasonlóan veri vissza a fényt. Hő hatására nyújtható, lényegében minden felületre ragasztható (öntapadós) és masszívan ellenáll a különféle oldószerekkel szemben.   ..
  2,950 Ft
 • 2D karbon fólia (fekete)
  Fekete 2D karbon fólia  Fekete karbon mintázatú fényes dekorációs fólia. Használhatod kül- és beltéri felületeken egyaránt. Ami megkülönbözeti a 3D-s fóliától annyi, hogy felülete sima, ezért nem ül meg a finom por a recéiben és nem szükséges a fénynek úgy esnie, hogy mutassa a tipikus karbo..
  2,450 Ft
 • 3M fekete karbon fólia
  3M fekete karbonfólia Méret: 30 cm x 20 cm (Nagyobb méretben csak külön rendelésre. Az árakról érdelődj elérhetőségeinken.) A 3M világcég termékeit valószínűleg senkinek sem kell külön bemutatni. A fólia légbuborék mentesen felragasztható, nagyon könnyű bánni vele és igazán ellenálló ..
  1,790 Ft
 • 4D karbon fólia
  Ez a hajlékony, hőre nyújtható PVC alapú fólia elsőre odavonzza mindenki tekintetét, függetlenül attól, hogy milyen eszközre helyezzük fel. Többször is visszahúzható, felragasztani nagyon könnyű, ha pedig mégis maradnak bent légbuborékok, azokat egyszerűen eltávolíthatjuk.   Az árak fo..
  2,950 Ft
 • Fehér 3D karbon fólia
  Fehér 3D karbon fólia A fehér szín egészen extravagáns külsőt eredményez, mindemellett a letisztultságot sugallja. A fehér 3D karbon fóliát könnyű felhelyezni, de a későbbi tisztítás is egyszerű feladat lesz, élénk színe ellenére nehezen koszolódik. Ajánljuk például laptopok, info..
  2,950 Ft
 • Fekete 3D karbon fólia
  Fekete 3D karbon fólia Ez a speciális 3D-s, légcsatornás karbonfólia nem csupán szép és tartós, de bonyolultabb formájú felületekre is tökéletesen felhelyezhető. Stílusos választás, legyen szó autókról, vagy bármilyen eszközről, amit szeretnél alaposan és látványosan redesign-olni!  Va..
  2,950 Ft
  4 véleményen alapján.
 • Olcsó karbon fólia (1 m)
  Olcsó karbon fólia fekete színben (3290 Ft/folyóméter) Nem szeretnéd értékes karbon fóliákon gyakorolni a méretre vágást és a felragasztást, ellenben egyelőre nem igazán megy a dolog? Rendelj az olcsó kategóriás karbon fóliánkból... egyszer. Ha bejött, akkor még egyszer... Ha profivá válsz, a..
  3,290 Ft
 • Piros karbon fólia
  Piros karbon fólia A hőre könnyedén nyújtható, hajlékony karbon fólia leglényegesebb tulajdonsága amellett, hogy szinte bármilyen bonyolult felületre felragasztható, hogy hihetetlenül szép. Nekünk itt a Karbon-folia.hu-nál valahogy mindig az a bizonyos olasz versenyautó márka jut eszünkbe róla..
  2,450 Ft
 • Prémium 3D karbon fólia
  Prémium 3D karbon fólia Prémium karbon fóliánk mind a felület minőségének, mind az anyag élettartamának tekintetében kiemelkedő modell. Elsősorban "közelről nézendő felületekre" mint például laptop, elektronikai eszközök, egyéb beltéri eszközök, autók karosszériájához, illetve minden..
  3,450 Ft